Rabu, 29 Jun 2011

Menimba Ilmu

Lamanya tak buka tiraiku ini..sibuklah katakan..Apapun kali ini 
aku ingin sajikan teman2 dgn aktiviti terbaruku..bukan order tau..
tapi kali ni menambah kualiti dan pengetahuan untuk diriku..
Alhamdulillah baru2 ni 26hb 6 aku berpeluang mengikuti demo masakan nersama 
Chef Ismail Dan Chef Floren Tan kat Vistana Hotel kuantan.
Memang best,banyak ilmu dan tip baru aku pelajari dari mereka berdua.
bukan itu aje,malah 4 jam bersama mereka membuatkan
aku begitu relax dan bebas dari kepenatan setelah sekian lama.
kalu nak tahu,bersama mereka berdua tak kering air liur lah dibuatnya.
pelbagai kerenah mencuit hati...bermula sessi pengenalan, bersenam,berjoget dan 
hinggalah ke menu2 yang disediakan,Memang tak rugilah dgn bayar Rm 40.00. Malah 
kami semua diberi Goody Bag dari Fontera dimana
 didalamnya ada buku nota,pen,resepi,buku majalah Saji,air mineral,
gula2 dan buter dari Penaja ANCHOR.
jom kita layan gambar2 yang sempat di rakam.














Tuai padi antara nampak
Esok jangan layu-layuan
intai kami antara nampak
moga tahun depan berkunjung lagi ke kuantan.

yummmy....last sekali kami dihidangkan dengan menu2 yang kami pelajari.
Terima kasih juga buat Team ANCHOR yang begitu baik,ramah dan sporting..
Terutama buat Lisa yang sudi potong kek buat eden..kerana tak sempat menjamah kek
yang di sediakan,terpaksalah lisa memotong kek yang memang best tu
utk kita orang..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...