Selasa, 12 Julai 2011

BISKUT RAYA

Biskut Raya Muncul Lagi...
Salam semua...
kali ini kita bersiaran dengan Biskut Raya.
Biskut2 Dapur alieyza dibuat dengan menggunakan 100%buter dan 
biskut2 ini dibuat tanpa menggunakan telur namun masih rangup dan sedap..
Harga2nya juga amatlah berpatutan.
Kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi Pengedar/ejen amatlah di
alu-alukan terutama sekitar kuantan,kemaman..
Klu berminat boleh je hubungi saya di talian 013-914 6166.
Untuk dikawasan kuantan,Kemaman,Pembelian 5 bekas
ke atas,Penghantaran Percuma..

 Gajus Rangup
Rm 22/50pcs
Oren Salju
Rm 22/50pcs
Dahlia
Rm 19/50 pcs
Bluberry Cheessy
Rm 19/50 pcs
Semperit Ceria
Chocolate Breadcrumbh
Almolnd London
Rm 20/50pcs(sebiji badam didalam)
Ayu Kasih
Rm 19/50 pcs
Chocclate Chip
Rm 19/50 pcs
Coconut Toast
Rm 19/50pcs
Danisha Cookies
Rm 1950 pcs
Nestum Crunch
Rm 20/50 pcs
Shotrbread
Rm 20/50pcs
Suji Salju
Rm 19/50pcs
Tart Bluberry
Rm 22/50 pcs
Tart Nenas
Rm19/50pcs

Kami juga menawarkan Hamper untuk anda mengikut citarasa anda
dan dengan kos yang anda mahukan.
Kepada yang ingin menjadi ejen/pengedar harga amatlah berpatutan.
Order yang 10 bekas keatas pun akan diberi dgn harga pengedar.
Order mestilah seawal mungkin bagi memudahkan kami mengurus tempahan anda
dan membuat penghantaran kerana. Kami akan menutup order 10 hari sebelum lebaran.
Telefon saya untuk keterangan lebih lanjut.

Ahad, 10 Julai 2011

kek Butercreram

bila tengok2 rupanya ada yang tak dimuatkan
di sini...
Jom kita layan......

Kek anyaman bakul..
tengok mcm2 bunga dihias...
apa-pun ini hasil dari mentalaah buku..

Inilah akibatnya klu upload gambar last minute
Jom kta layan Choclote moist yang siap di deko..

Sabtu, 2 Julai 2011

Tiramisu

Salam Maaf Kali ni terpaksa diaparkan kembali cheese kek ni..bukan ape..
blog sedang dikemaskini agar tidak celaru.......

Jom kita  LAYANNNNNNNN

 Tiramisu
Hahahah..inilah Tiramisu..
dibuat khas sempena hari bapa..
wlu pun kurang cantik luarnya,tapi
alhamdulillah sangat enak...

Jumaat, 1 Julai 2011

ORDER JUNE

Salam Semua..Assalamualikum.
Hari ni liza free tak ada apa-apa aktiviti membaking..jadi masa yang ada
ku telah gunakan sepenuhnya membersihkan dan mengemas rumah ku yang 
telah berantakan..Mana tidaknya dengan sibuk membaking,
hero2 ku juga sibuk porak peranda seisi rumah..
macam tongkang pecah dibuatnya.
Nasiblah rumah ku kecik,senanglah sikit nak kemas nye..
klu tak haru biru jugak dibuatnya..
Almaklumlah..liza masih ngak bisa membahagi masa sebaiknya lagi..
hahahhaha dengar tu...indon mari..
insyaaallah akan ku cuba perbaiki setiap kelemahan yang ada agar aku jadi yang 
terbaik dari semalam dan seterusnya.
Kali ini Liza nak sajikan semua dgn beberapa produk dari liza sepanjang bulan June.

Jom Kita LAYAN..........
 Bluberry Muffin
Order Dari Kak Na
TQVM Kak Na sering membuat tempahan dengan Liza.
 Chocolate Moist DEkO
Tempahan Dari Kak Mimi
 Kek Birthday
Vanila sponge cake
Tempahan dari Kimiey
 Carrot cake


 Kek Sponge Vanila
Tempahan dri Liza
 Kek Buter
 Steam Butercream
Vanila Sponge Cake
Order dari Kak Zizi Chukai
 Choc Sponge Cake
Oder Dari Kak Hasanah utk birthday puterynya
TQVM Mummy


 Steam Butercream
Pandan spone Cake
 Apam Polkadot
100 pcs.order dari dari adik yang ku lupa nama dia


 Vanila Sponge Cake
order dari Fatin besut
Karamel Marble


 Chocolate Moist

 Bleberry Muffin
Order dari Kak Na

 Nanila spone Cake with Blubeerry fillling
 Red Velvet Cake
 Kek aiskrim


Kek ini order dari Ustazah Nor.
2 putery,so kita layan Pink..
TQVM ustzah..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...