Jumaat, 1 Julai 2011

ORDER JUNE

Salam Semua..Assalamualikum.
Hari ni liza free tak ada apa-apa aktiviti membaking..jadi masa yang ada
ku telah gunakan sepenuhnya membersihkan dan mengemas rumah ku yang 
telah berantakan..Mana tidaknya dengan sibuk membaking,
hero2 ku juga sibuk porak peranda seisi rumah..
macam tongkang pecah dibuatnya.
Nasiblah rumah ku kecik,senanglah sikit nak kemas nye..
klu tak haru biru jugak dibuatnya..
Almaklumlah..liza masih ngak bisa membahagi masa sebaiknya lagi..
hahahhaha dengar tu...indon mari..
insyaaallah akan ku cuba perbaiki setiap kelemahan yang ada agar aku jadi yang 
terbaik dari semalam dan seterusnya.
Kali ini Liza nak sajikan semua dgn beberapa produk dari liza sepanjang bulan June.

Jom Kita LAYAN..........
 Bluberry Muffin
Order Dari Kak Na
TQVM Kak Na sering membuat tempahan dengan Liza.
 Chocolate Moist DEkO
Tempahan Dari Kak Mimi
 Kek Birthday
Vanila sponge cake
Tempahan dari Kimiey
 Carrot cake


 Kek Sponge Vanila
Tempahan dri Liza
 Kek Buter
 Steam Butercream
Vanila Sponge Cake
Order dari Kak Zizi Chukai
 Choc Sponge Cake
Oder Dari Kak Hasanah utk birthday puterynya
TQVM Mummy


 Steam Butercream
Pandan spone Cake
 Apam Polkadot
100 pcs.order dari dari adik yang ku lupa nama dia


 Vanila Sponge Cake
order dari Fatin besut
Karamel Marble


 Chocolate Moist

 Bleberry Muffin
Order dari Kak Na

 Nanila spone Cake with Blubeerry fillling
 Red Velvet Cake
 Kek aiskrim


Kek ini order dari Ustazah Nor.
2 putery,so kita layan Pink..
TQVM ustzah..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...