Jumaat, 14 Oktober 2011

Kek Birthday

ok...ini last episode untuk kali ini..esok sambung lagi...
klu nak tahu baru2 ni jiranku telah menempah kek buat birthday puterynya yg 2 org tu..
maka haku pun mendekolah kek...alah...barbiel dool yang ku paparkan kejap tadi...
tapi kali ini kupaparkan keseluruhannya..
jom lah kita CUCI MATA...

Inilah putery yang 2 orang tu...
yang 1 nye slim,namanya nabila dan yang tembam tu namanya waniey....
hehehehe....

 Barbiel Doll
 BARBIEL DOLL 2-TIERS
 Kek buter dan kek oran moist
5.5 kg.
 Kek Span Marble
2.5 kg
Putery Duyong & kereta
untuk putery duytong  kek Span pandan
layer kiwi dan blubery filling
beratnye 3.5 kg
kereta. kek Choclate moist
beranye ...1 kg..
TQVM Kak yan dan Linie...
sentiasa beri support dan tak jemu dgn kek buatanku..
Haaaaaabishhhhhhhh Sudahhhhhhhhhhhhhhh..
Jika ada yang sudi menempah Calling-calling ye..
klu luar dari kuantan,maaflah.....
tak dapat eden nak menolongnye..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...