Selasa, 11 Oktober 2011

Kek Perkahwinan

Assalamualaikum,Dah lama tak buka tirai ku ini...ape ceriter yerk.
Maaf ye..akhir-akhir ni sesibuk sikit..Bemula Ramadhan terus menyibukkan diri
tempahan biskut raya.Alhamdulillah,setelah berminggu-minggu dengan biskut raya
akhirnya semua berjalan lancar dan siap sampai ketangan kengkawan yang sudi order.
Cuma badan ni lah rasa agak sengal2 sikit...huhuhu...sampai demam dibuatnye.
Rumah pun dah macam tongkang pecah.
Apapun semuanya dah berakhir dan menjadi kenangan manis buatku
Bersyukur sangat rezeki dari Nya.Terima kasih ku tujukan buat teman2 yang sentiasa
memberi sokongan buatku terutama kak SHADA sentiasa memberi tunjuk
ajar,berkongsi ilmu dan banyak membantuku memasarkan biskutku..
Terima kasih juga buat my LOVE HUSBAND banyak memahami dan membantuku
menguruskan anak2 dikala aku sibuk dgn tepung2..hahahahha....
Ok lah ...kat sini nak update gambar2 yang tertinggal utk paparan kengkawan sekadar menjamu mata.
Duk tengok punya tengok rupanya gambar ini belum di hupdate...
Inilah rupanya kek Wedding yang first Time za buat.. pada mulanya
gabra jugak bila dapat order ni..tapi za beranikan diri mencuba..
bila lagi nak sahut cabaran...bukan pe..jadi takut masa nak buat..
fikir panjang diiik...oooooooiiiii..almaklumlah belum pernah berguru bab2 kek ni..
tapi za anggap ini 1 cabaran dan 1 pembelajaran...Jadi apalagi buatlah...
Maaf lah yerk...lupa nak ambik gambar..ni pun ehsan kak sophia...
inilah gambar2 yang ada..Diharap dapatlah kengkawan memberi komen,tunjuk ajar ye...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...