Selasa, 18 Disember 2012

TEMPAHAN DOORGIFT

Kepada sesiapa yang berhasrat untuk menempah doorgif,aliza sedia menerima tempahan anda dengan pelbagai dan beraneka santapan yang sememangnya tidak mengecewakan anda..
Diantaranya:-
*Muffin
*Choclate moist kukus
*Cupcake
*Choclate
*kek slice
*Marble cheese brownies Slice
*Apam
Dan banyak lagi Maaa
Jom kita tengok diantara yang dioder oleh Ain Ump



Tart buah/telur
Choclate moist Kukus
Kek slice Blubery
Cupcake

Isnin, 17 Disember 2012

Kek Mermaid Bertingkat

Kek Mermaid...Alahai,tup2 akak ni oder kek mermaid,akak ni tinggal kat kl,tapi den hantar di kemaman,kerana akak ni balik rumah mak mertuanya,sambut birthday anak kat rumah mak mertuanya.
inilah gambar sempat diambil..
Kak,tqvm atas ordernya





100 biji Tart Telur

Rainbow Kek



Rainbow kek +cream cheese
Order dari adik Isma khas untuk puterinya
HAPPY bIRTHDAY hUSNA....

Order Gempak

 Hari ni Den merajinkan diri post mana gambar ynag terkurung dalam lappy ni,almaklumlah,kesihatan den yang tak mengizinkan.kalo nak tahu no order masa hari raya pertama raya haji kelmarin..hehehhe..lamanya..
order ni dari adik Yuhasliza Yusof,kg Cherating.Masa ni dia buat open house,apa lagi,pagi raya tu den pun kenalah bertugas...hantar dan setting cupcake dia tu...Jom layan..
Kalau ada sesiapa nak order melibatkan pakej jom..calling aliza yerk...





 cupcake

 Coklate deko

 Tiramisu Cheese kek
 Menara Cupcake
70 Biji
Variasi Cupcake

Tempahan Bahulu Dibuka

 Alhamdulillah baru2 ni liza sempat menghadiri kelas bahulu bersama kak Narina ,Che mai dengan sifu bahulu dari pekan,kak maizumah..banyak tip yang dapat,dan yang penting silaturrahmi itu terjalin..sifunya pun lembut serta peramah orangnya,ditambah dengan celoteh si murai che mai dan kak na tu...heheh,maaf ye che mai,kak na,den mengato sokojap...
Jom siapa nak order bahulu rojer2..
pasti tyertawan dengan kelembutan bahulu ni..
 Bahulu Aneka rasa dan filing
 Bahulu Kemboja
 Bahulu Original
Bahulu Modern

Kek Birthday + Edible image

Order dari Jie khas untuk anak sedarenye...

Kek Span Blubery
rm 65
tqvm jie..

Tart Telur

Jom sesiapa nak rasa kerangupan tart telur dangan filingf yeng begitu lemak dengan 100% telurnya bolehlah order.Alhamdulillah tart telur ni tahan kerangupannya selama 3 hari..


100 biji Tart telur

Aapam Polkadot Aneka Warna


100 Biji Apam polakdot,
Filing,Strawbery,Blubery,Kaya,Peanut,kiwi,coklat

CHEESE CAKE LAGI..

Bluberyy cheese cake
Rm70

Jom Order Apam Polkadot

Pengalaman kali ni membuat 4000 apam polkadot amat meninggalkan kesan sepanjang aku membuat apam..apa tak nya..sehari mata menagadap dot2 bersama 2 pekerjaku, Order ini datangnya dari adik ain Ump.Apapun terima kasih dik.
Jom lihat sebahagian gambar sempat diambil...





Khamis, 13 Disember 2012

KELAS CUPCAKE







Ana dari Kemaman,
Tqvm Ana sudi belajar dengan kak liza,
moga ilmu yg diberi dimnafaat sebaiknya dan menambah produk halal.

Kek kahwin Bunga segar

Baru2 ni aliza sempat lah menambah ilmu dengan berguru dengan kak fadzilah musa. menambah skill,dan memantapkan ilmu agar menghasilkan kek yang terbaik,,..
kepada bakal pengantin yang nak oder kek kahwin dengan gubahan bunga segar sila hubungi aliza yerk..



Stack wedding kek +Pillar+Fresh Roses

KEK NARUTO



KEK BIRTHDAY BEN 10
HAPPY BIRTHDAY HAKIM,
TQVM KAK MA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...