Selasa, 28 Februari 2012

KELASSSSS

Alhamdulillah,atas permintaan kawan2 akhirnya pintu dapurku dibuka jua untuk mengadakan kelas dekorasi kek.Dengan ilmu yang ada insyaallah saya akan cuba berkongsi ilmu sebaiknya.
Dan inilah dia ZAIDAH ZAINAL@Teratak Zaidah telah berkunjung kedapur ku tang tak seberapa. Tqvm Ida.semoga ilmu yang dicurahkan dimanfaatkan brsama dan mudahan terus melangkah dengan maju dan berjaya. Kepada yang sudi menimba ilmu bersama saya bolehlah hubungi saya.
 Inilah Hasilnya
Deko bunga Orkid
 Deko bunga ros

Jom kita intai apa yanh zaidah buat tu......






Pelajar akan diajar
* Membuat Kek Span
*Membancuh Butercream(2 jenis)
*Membelah dan melepa kek,
*Mendeko

Membawa balik hasil yang dipelajari..

Khamis, 23 Februari 2012

JOM LAYAN

KEK PERKAHWINAN







BIARKAN HARI BAHAGIA ANDA MEMBERI 1 KENANGAN YANG AMAT BEERTI.
HIASI MEJA PENGANTIN ANDA DENGAN KEK PERKAHWINAN YANG BEGITU CANTIK,INDAH DAN SEMESTINYA SEDAP.
PRINCESS


Kek princess ini biasa nya menggunakan chocolate moist,buter atau orange moist.
Harga bergantung pada size dan deko

Order

Order dari seorang kawan di Indera Mahkota.TQVM sudi order dari saya.harap berpuas hati



  Kek Span Vanila
deko butercream,edible image
2kg
 Chocolate Moist
1.5kg
 Oreo Cheese kek

KEK PERKAHWINAN

Assalamualaikum.Salam Khabare. Jom kita tengok Variasi kek Kahwin.Jika ada yang nak order sila Pm kat fb atau call saya di talian 013-914 6166
Kalau nak tahu inilah Sentuhan dari berguru dgan Kak Zati D hati
 

Kek Perkahwinan
  Kek Hantaran

Harga bergantung kepada jenis kek,deko.
Tempahan dari kawan di kemaman sempena mengikat tali pertunangan.
Yang bestnye mereka bercinta dan kenal dlm Fb.So dia minta agar kek hantarannya bertema Fb..
Moga kenalan dan pertunangan ini akan bahagia dan kekal hingga ke jinjang pelamindan membina keluarga bahagia dunia dan akhirat.


 Kek Hantaran
3.3kg
Span Pandan

Kek Choclate Moist with strawberry
1.8kg

 100pcs Apam polkadot

Apam Polkadot

Assalamualaikum
Kali ni kita tengok Apam polkadot yerk..
khas buat tatapan dan pengatahuan apam polkadot kali amatlah berbeza dari sebelumnya,amatlah gebus dan lembut .kali ni terdapat pelbagai bentuk dan corak ada LADYBIRD,STRAWBERRY,AGRYBIRD,BEE,FROG DAN FLOWER.
tempahan dibuka dan kepada yang ingin pelajari cara dan teknik yang betul untuk membuat apam ini KELASS dibuka. Boleh hubungi saya jika berminat


Kek Birthday

Assalamualaikum,order kali ni dari seorang kawan. katanya khusus buat makan dan sempena birthday anaknya.TQVM.



 1.5KG
Kek Vanila
1kg
Kek Span pandan
1kg
Kek Span bluberry

KEK PADANG BOLA

Muncul lagi....kek padang bola.hehehe
kali ni order dari kawanku dari seberang balok.
layan jerk



2kg
Span vanila

BLUBERY KEK

Salam ...first time buat kek fresh cream.order dari seorang kawan..
JOM LAYAN......



1.5kg
Kek Bluberry

PRINCESS

ASSALAMUALAIKUM
Kali ni bersua kembali dgn kek barbile doll. dah lama nak upload gambar ni tapi asyik N3 je..
jom kita tengok.Kepada sesiapa nak menempah sila hubungi saya yerk. Mudahan dengan Baerbilel doll mampu ceriakan  wajah si puteri anda 

 

 1.5 kg
choclate moist kek

3.5 kg
choclate moist kek/ kek orenge moist

1.8kg
choclate moist

3.5kg
choclate moist

Selasa, 21 Februari 2012

KUIH MUIH

Assalamualaikum,
Sekian lama tidak bersua,rindu sangat rasa, kerana kesibukan membuat liza tak sempat nak kemas rumah ke 2 ni..hehehe.Dah banyak hidangan yang tertangguh dipaparkan buat sahabat semua.. Alhamdulillah,setapak lagi kini liza telah mengambil tempahan kuih muih dari seorang rakan di gebeng kuantan. Kepada teman2 yang ingin order dialu-alukan.Ada pelbagai jenis kuih muih dan atas permintaan...

jom kita tengok yooookkkkk..

































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...