Ahad, 24 Jun 2012

KELAS MEROTI

Assalamualaikum ..
Ish...kali ni pasti ramai yang akan tergoda tengak pic2 ni..klu nak tahu baru2 ni dengan izin Allah s.w.t liza sempatlah berguru dengan Mamaziezah sifu roti yang sedang tersohor masa kini,Alhamdulillah,banyak perkara dan teknik baru liza dapat.Puas hati sangat dengan kelas kali ni..selain gurunya yang begitu baik hati,tip2 dan panduannya amat bermakna..Kalau nak tahu roti nya sesangatlah sooooodap..gebusnya tahan seminggu..Thank You Mama..Dan tak lupa juga Team meroti,Siti Absah,Emma Didie,Mimas melati,Junaidah,Siti Naemah.....Chaaiyooook..korang memang THE BEST..Happening sangat kelas waktu itu..
tak lupa kepada tuan rumah shita..hidangan tengah hari serta Pie,memang sedap..


























OOpppps..kini sesiapa yang nak merasa roti yang gebas gebus,silah order yerk..Kini dengan rasmi order dibuka..

Jumaat, 22 Jun 2012

TEMPAHAN KEK KAHWIN









 1 SET KEK KAHWIN
1 SET KEK PULUT BERTINGKAT
ORDER DARI ANA KEMAMAN
SELAMAT PENGANTIN BARU

*Insyaallah aliza akan turut setting kek kahwin anda agar tiada kerosakan mahupun cacat celanya
kek perkahwinan anda.

 *mengikut budjet anda

 *bunga dari butercream

 *mengikut design anda

 


Isnin, 18 Jun 2012

SAJIAN PENGANTIN

Kali ni jom kita layan lauk pauk untuk santapan Raja Sehari

 IKAN  OMBAK RINDU
 AYAM GOLEK LAMBAIN KASIH
 UDANG LAMBAIN KASIH
 UDANG JUNJUNGAN KASIH
 OPOR

BUAHAN PAUTAN KASIH

JOM TEMPAH..KINI TEMPAHAN DIBUKA

Tempahan Kek Kahwin Pulut Kuning












 Pulut Bertingakat.Gabungan tradisional dan moder penyeri dihari bahagia Za dan Saufi
SELAMAT PENGANTIN BARU ZARA
Moga berbahagia hingga ke akhir hayat

kini tempahan dibuka kepada sesiapa yang berminat.Turut mengadakan kelas.

Selasa, 12 Jun 2012

KEK ANGGRY BIRD




Order dari kak Ros..
2 jam menyiapkan kek ini dari mula membakar hingga siap.
Alkisah...kak ros order last minute gare2 anaknya Nana demam..
Desakan puterinya nak kan jugak kek utk birthdaynya
kak ros mcm lipas kudung datang order..Pada mulanya Haku sendiri berat hati nak buat..
tapi kerana kasihan dan tak mahu mengecewakan hasrat sia puterinya itu ku kerjakan juga..
apapun harap kak ros puas hati..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...