Khamis, 27 September 2012

Persandingan Imah&Maya

Assalamualaikum
Alhamdullillah,dapat juga bersua kat sini sambil menyapu dan mengemas blog ni yang dah seminggu tertutup..tooing.....baru2 ni aliza sibuk tahap Gaban...apa tak nye..banyak agenda menunggu setiap hari.
Apapun bersyukur ats rezeki yang Esa.kali ni aliza nak berkongsi kenangan sewaktu menguruskan 2 beradik yang bersanding serentak..IMAH&MAYA.
Terima kasih lah aliza ucapkan buat adinda serta bondanya yang telah memberi kepercayaan untuk menyediakan kek untuk acara potong kek..jom kita tengok..



 

 Set Cupcake Hantaran Dari Maya
 Set Cupcake hantaran dari Imah

 Pihak keluarga mempelai telah menempah 3 tingkata kek perkahwiann bertemakan kelabu dan pink,2 set cupcake untuk hantaran,2 set apam polkadot,pulut kuning bertingkat serta santapan makan beradap
Terima Kasih banyak2.
Mudahan perkahwinan ini berkekalan hingga ke akhir hayat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...