Jumaat, 23 Ogos 2013

Tempahan Kuih Talam

Jom kita hidangkan kuih talam yang memang sedap..Kak liza menyediakan aneka kuih talam..kepada yang nak tempah calling2 akak yerk..
Jom kita tgk tempahan dari kak ina ramli.

 

 Talam ABC
 Talam Jagung

Talam Keladi
Talam Skoteng

Tempahan Juadah Rumah terbuka


Nasi minyak,ayam masak merah.kari daging untuk 50 org makan,Acar,Agar3,Roti Jala 1 kg..juadah yang ditempah oleh kak zue.Terima kasih akak.









Tempahan Roti Jala Kari ayam meletup

Assalamualaikum..wah..kemeriahan syawal masih terasa..raya dekat di hati,rumah terbuka sana sini.Kak liza dimurahkan rezeki.Ada yg mencari menu untuk jamuan aidilfitri?meh oder roti jala kari ayam meletop.
order ni dr Suci mMusalmah..tqvm dik



1 Kg(80-85 keping)

Rabu, 19 Jun 2013

Cupacake Doorgift

Alhamdulillah siap juga akhirnya cupcake doorgift ni..Ditempah last minute,,order ni dr Umie klu tak silap.


Cupcake Choclate Moist

Cupcake Hantaran Ungu pink

Tempahan dari Aida

Cupcake choc moist
Hantaran

Kek kahwin 2 stack Coklat Gold

Terima kasih zaini atas tempahan kek kahwin ni utk adiknya..bertemakan warna gold dan coklat,,Alhamdulillah,liza pun selesai dan siap setting ke rumah zaini di Seri Bandi Kemaman.
Alkisah bertemulah rakanku yg sekian lama tak jumpa.


Kek Kahwin 2 Tingkat

bertemakan purple pink dan krim
Tempahan ni dari mubim semepena majlis sambut menantu di batu3 kuantan.





Kek Kahwin Stack Pillar merah krim

Order dari Hisham caterer Kuala Lumpur sempena majlis kahwin di batu 6 Kuantan. Bertemakan merah krim.Aliza telah membuat kek kahwin Stack dan pilar.Alhamdulillah semuanya ok.Ada bakal pengantin berkenan sila2 lah calling2 yerk..Tu ada no fhone kat atas laman blog tu...kikiki





Tempahan Kek Kahwin/Hantaran Pink Biru sedang hangat







Akhir2 ni ramai sgt berkenan dgn tema pink dgn biru.Boleh dikatakan merata-rata lah majlis kahwin bertema warna pink biru ni..Kuang2..tempahan kali ni dr adik zulaikha batu 11 kuantan
Alhamdulillah semuanya selesai dan selamat.

Kek birthday Ana muslim tema Pink

Order dari Zulida,Tqvm ida.

Span vanila/strawbery
Edible Ana Muslim

Kelas Belajar roti Mantap

Alhamdulillah kelas kali ni dihadiri Nana dan suami dr Maran khusus belajar meroti.Kela sini diajar dr awal mengenal bahan,menimbanh,membentuk dan seterusnya sehingga selesai.Jom kita tgk hasil suami isteri ni..























Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...